• Bestuursvergadering
  • Gerrit Jan, voorzitter
  • Estrelita, secretaris
 

Contact

 

 

 

Lion King Bali weeshuis (lokale naam: Yayasan Simpang Tiga)

Jalan Nusa Indah 14 B

Singaraja, Noord Bali

 

map jalan nusa indah

 

Bezoek weeshuis

 

Graag horen we enkele dagen van te voren welke dag jullie langs willen komen, zodat we niet elders op Bali zijn. Zeker in het weekend heeft het weeshuis een druk schema, dus liever doordeweeks. Rond half twee komen de meeste kinderen uit school.

 

Gelieve ons enkele dagen van te voren een Email te sturen: fm.bali@hotmail.com

Of u kunt Marinka een SMS sturen (niet bellen) op +628123956005. Liever alleen bellen indien uw chauffeur het weeshuis toch niet kan vinden.  

Het Lion King Bali weeshuis werkt niet met vrijwilligers of stagiaires, maar met lokale krachten en onze eigen studenten. Bezoek is altijd welkom.

Kleding 

In het zuiden van Bali zijn de Balinese mensen gewend aan toeristen (en hun strandkleding). In het noorden stellen alle Balinezen het zeer op prijs als men normaal gekleed gaat (geen topjes, korte rokjes / korte broekjes). We hopen dat jullie rekening willen houden met dit cultuurverschil, tijdens jullie visite aan ons weeshuis en een eventueel marktbezoek. Het zal jullie respect opleveren van de lokale bevolking, wat een groot goed is. Op het weeshuis complex is het binnen- en buiten verboden te roken. Alvast bedankt.

 

 

Routebeschrijvingen

 

Vanuit het zuiden via Bedugul


Je rijdt vanaf de bergen via de stadspoort Singaraja binnen. Niet veel later kom je bij de 'pasar Buleleng' aan, met een kruispunt met een olifant standbeeld. Sla af naar links (langs het museum), dit is de Jalan Veteran. Na ongeveer driehonderd meter heb je het volgende grote kruispunt met een standbeeld van een leeuw met vleugels. Sla voor het standbeeld af naar rechts. Dit is de Jalan Ngurah Rai. Deze weg loopt af richting zee. Rij voorbij de Hardys supermarket en sla vlak daarna af naar links. Dit is de Jalan Udayana een weg met een middenberm met beplanting. Na tweehonderd meter heb je aan je rechterhand een groot vierkant cremekleurig gebouw. Dit heet de GOR (gedung olah raga, oftewel de sporthal). Vlak hierna heb je onze straat, de Jalan Nusa Indah. Sla af naar rechts, de Jalan Nusa Indah in. In de bocht heb je warung Templar. Sla in de hoek met de warung naar rechts en 3 meter erna, direct naar links af, de gang (brede steeg) in. Deze gang is groot genoeg voor een busje. Je kunt parkeren bij het weeshuis.


Let op: vanuit het zuiden (Sanur of Kuta) is het drie uur rijden naar ons weeshuis.

 

Lion King bord vanaf Jalan Udayana (naast GOR) richting Jalan Nusa Indah.

Lion King Bord vanaf Jalan Udayana (50 meter naast GOR) richting Jalan Nusa Indah.

 

Lion King bord gang Jalan Nusa Indah, naast de warung.

Lion King bord bij Gang Jalan Nusah Indah, naast de warung.

 

Vanuit Lovina

 

Je rijdt vanuit Lovina via de hoofdweg, Jalan Seririt-Singaraja, Singaraja binnen. Blijf doorrijden tot na het standbeeld van de boer met de 4 runderen. Dit is de Jalan Ahmad Yani. Rij door tot de stoplichten, sla rechtsaf de Jalan Dewi Sartika Utara (een weg met begroeide middenberm). Sla de tweede weg van de Jalan Dewi Sartika af naar links. Dit is de Jalan Nusa Indah. Rij door tot in de hoek (warung Templar). Sla na deze warung af naar links, de gang in. Deze gang is groot genoeg voor een busje. Je kunt parkeren bij het weeshuis.

 

Vanuit Lovina is het twintig minuten rijden naar ons weeshuis.

 

Lion King bord bij Jalan Dewi Sartika Utara richting Jalan Nusa Indah.

Lion King bord vanuit Jalan Dewi Sartika Utara, met links onze Jalan Nusa Indah.

 

Lion King Bord bij gang Jalan Nusa Indah, naast de warung.

Lion King bord bij gang Jalan Nusa Indah, naast de warung.

Welkom bij ons Lion King Bali weeshuis.