• sponsors Wilcox group nov 2016
  • sponsor jan
  • Toko Murni in Beverwijk
 

Sponsoren

Namens de kinderen & staf willen wij de volgende sponsors heel hartelijk danken:

 
Administratiekantoor I.J.A. Kremers   ija.kremers@kpnmail.nl
 
Deze website is volledig gesponsord door NetJam. NetJam is onze full service partner voor internetdiensten en nieuwe media. Samen met Lion King Bali werkt NetJam aan concept, design, ontwikkeling, realisatie en optimalisatie. www.netjam.nl

Hotel Wienerhof   www.hotelwienerhof.nl

Hotel Den Helder   www.hoteldenhelder.nl
 
Hotel Den Helder, zomer 2016

 

 

Ronde Tafel ‘98 Schagen  www.rt98.nl

Ontzettend blij ! Bestuursleden Gerrit Jan & Estrelita uit Schagen, ontvangen de cheque van de Ronde Tafel Schagen - 21 juni 2017

 


Kunstenares Joke Wissink is een een echte ambassadrice van Lion King Bali. Joke zamelt aktief geld in voor ons Lion King Bali weeshuis en verkoopt (haar eigen) kunst voor Lion King.

 

Ook echte ambassadeurs voor Lion King zijn Sonja en Wim van der Linden; ze bezoeken ons Lion King weeshuis elk jaar. Devina samen op de foto met 'oma'.

 

Familie van der Linden mocht ook een spaarpot bij de kassa van toko Murni in Beverwijk zetten voor het Lion King Bali Project. Een prachtige schone mooie toko met ontzettend veel lekkers.

 

Erik Wielink en Marieke Rhebergen schreven: Wat ons betreft is de bijdrage die we leveren aan jullie werk een heel bewuste keuze: we zien wat jullie betekenen voor alle kinderen. Fantastisch om te zien dat de kinderen uit de beginjaren nu (hoog) opgeleide zelfstandige mensen zijn.

 

Lisanne en Roel Spijker (Civieltechnisch Adviesbureau Spijker)

 

Annemieke en Herman Post, leiding Evangelische Gemeenschap Julianadorp.

 

Prof. Dr. Petra van Dam helpt Astiti met haar studie Accountancy.

 

Jan van Rooijen, in liefdevolle herinnering aan Marian ...

 
 
 

 

 
Vanzelfsprekend ook onze maandelijkse sponsors, familie, vrienden, kennissen, de mensen die ons via deze website hebben gevonden ... een ieder heel hartelijk bedankt!