• Inge, Gerrit Jan en Estrelita
  • Voorzitter, Gerrit Jan
 

Stichting bestuur

Stichting Lion King Bali

Alie Postmastraat 19

1742 SR  Schagen

Tel.    : 0224-292612

KvK registratie 37096053 

 
Voorzitter: Gerrit Jan Knoeff

Secretaris: Estrelita Knoeff-Portier

Penningmeester: Inge Kremers-Buscop

Voor vragen aan het stichtingbestuur:  

lionkingbali@hotmail.com

ANBI STATUS PER 1 JANUARI 2009!

 

Vragen aan Marinka en Frankie op Bali:

fm.bali@hotmail.com

HET LION KING BALI WEESHUIS KAN NIET EN ZAL NIET WERKEN MET VRIJWILLIGERS, STUDENTEN OF STAGIAIRES, OOK NIET GEDURENDE EEN DAG. WE WERKEN ALLEEN MET INDONESISCHE STAF EN ONZE EIGEN LION KING STUDENTEN, DIE O.A. DE TAAL, CULTUUR EN WERKWIJZE KENNEN.

 

BEZOEK WEESHUIS
 

Donateurs zijn van harte welkom om ons te bezoeken. Graag horen we via Email ruim van te voren welke middag (maandag t/m vrijdag), jullie langs willen komen, zodat we kunnen kijken of bezoek mogelijk is in die periode. Bezoek is voor iedereen, inclusief bekenden, alleen mogelijk via Email afspraak (dag en tijd) met Frankie & Marinka. In het weekend en in de namiddag/avond heeft het weeshuis een zeer druk schema; bezoek kan dus alleen doordeweeks in de middag, na 1 uur. Rond half twee komen de meeste kinderen uit school.

 

Voor alle gasten (ook voor bekenden) het verzoek om ons dus altijd even (zeker enkele dagen van te voren) een Email te sturen, om te kijken of het bezoek mogelijk is:

 

 

 

 

 

fm.bali@hotmail.com

 

 

Alle (bezoek) communicatie loopt uitsluitend via Email en niet via berichtjes van chauffeurs of via onze staf.


We kunnen geen tripjes / evenementen organiseren met donateurs en onze kinderen. Bezoek tijdens schoolvakanties is niet mogelijk. Een dagje op bezoek/meelopen door bijvoorbeeld studenten is niet mogelijk. Tevens kunnen gasten niet overnachten in het weeshuis of nogmaals in dezelfde periode op bezoek komen en kan het weeshuis geen groepen (studenten) ontvangen; dit om de rust, veiligheid en privacy van de kinderen en staf te waarborgen. De kinderen hebben hun eigen dagelijks ritme, zoals huiswerk maken, meehelpen met koken / schoonmaken of een middagdutje doen en zullen daarin niet gestoord worden. Desalniettemin vinden wij het gezellig als Nederlanderse donateurs ons vereren met een bezoekje in de middag. Op het weeshuis complex is het binnen- en buiten verboden te roken. Lees alstublieft onze kleding info door (zie Route & Bezoekersinfo). Alvast vriendelijk bedankt voor uw begrip & medewerking.

NB: Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Frankie en Marinka Portier.